Bizi Sosyal Medyada Takip Edin
banner

İki majör altcoin, boğa koşusuna başlayabilir! İşte nedeni…

2 yıl önce
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

#Blokchain haberleri, #Bitcoin haberleri, Bitcoin analizleri, #Kriptoparahaberleri, en güncel haberler yer almaktadır.

➤ Kripto para ve Bitcoin haberleri için ☆☆☆☆☆
✓https://kriptoparahaber.com

➦ Bitcoin ve Kripto para dünyası ile ilgili gelişmeleri takip etmek için bizi web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!
✓ Instagram: https://www.instagram.com/kriptoparahaber
✓ Facebook: https://www.facebook.com/kriptoparahaber
✓ Twitter: https://twitter.com/kriptoparahaber
✓ Telegram: https://t.me/kriptoparahaber
✓ Tiktok: https://www.tiktok.com/@kriptoparahaber

➥ Borsa Kayıt ve Komisyon İndirimleri ☆☆☆☆☆
★ Binance Global (%20 Komisyon İndirimi): https://www.binance.com/tr/register?ref=RVH18PU5
★ Binance Türkiye (%10 Komisyon İndirimi): https://www.trbinance.com/account/signup?ref=592HU26C
★ Kucoin (%20 Komisyon İndirimi) : https://www.kucoin.com/r/af/QBSSSY3C

✉️ Reklam ve işbirliği için iletişim (Contact for advertising and collaboration): info@kriptoparahaber.com

Kriptoparahaber.com Hakkımızda
2017′ den bu yana faaliyet gösteren Kripto Para Haber, Türkiye’de kripto para sektörünün gelişmesinde öncülük eden kripto haber sitelerinden birisidir. En güncel kripto para haberleri, Bitcoin haberleri, altcoin haberleri ve uzmanların kripto para analizlerini okurlarıyla buluşturmaktadır.

Sorumluluk reddi:
Kriptoparahaber.com’da reklam alanlarındaki afişler ve haber akışındaki sponsorlu makaleler olmak üzere üçüncü taraf reklam verenlerin içerikleri ve bağlantı linkleri yer alabilir. Bu içeriklerde yer alan linkler farklı sitelerde açılmaktadır ve bu sitelerden kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Açılan linklerdeki projelerin araştırılması tamamen okuyucu sorumluluğundadır. Kriptoparahaber.com’da yer alan hiç bir gönderi ya da afiş yatırım tavsiyesi değildir. Kullanıcıların kriptoparahaber.com’daki linklerle ulaştığı sayfa ve projelerden kriptoparahaber.com sorumlu değildir.

Popüler iki majör altcoin Uniswap (UNI) ve Chainlink (LINK) için iyi haberler var. İki kripto para birimi, listeleme geliyor. Dijital varlık yöneticisi Coinshares’in ikisini içeren ETP’leri listeleyeceğini söyledi. Bu haber iki majör altcoin, önümüzdeki günlerde büyük fiyat artışlarını gösterebilir.

CoinShares, UNI ve LINK fiyatlarını takip eden iki yeni fiziksel destekli borsada işlem gören ürünü (ETP) listeleyeceğini söyledi. ETP’ler Almanya’nın Xetra borsasında listelenecek.

Tokenlar duyuruya olumlu tepki vererek gün içi dip seviyelerinden yükseldi.

UNI, gün içi en düşük seviyesinden 7,03$’dan %4 artışla, LINK ise yaklaşık %3 artışla 11,25$’a yükseldi ve her iki token de gün için pozitif işlem görüyor. Ancak her iki token da kripto pazarındaki daha geniş zayıflık nedeniyle Ocak 2021’den bu yana en düşük seviyelerinde işlem gördüğünü hatırlatalım.

Duyurudan sonra büyük Ethereum balinaları zaten UNI ve LINK’e yükleniyor gibi. Whalestats’tan elde edilen veriler, UNI’nin son 24 saat içinde balinalar tarafından en çok satın alınan 10 token arasında olduğunu gösterdi.

İki majör altcoin, CoinShares listelemesinde
Coinshares bir basın açıklamasında, yeni ETP’lerin bugünden itibaren listeleneceğini söyledi. Her ikisi de yıllık %1,50 yönetim ücreti alacak ve ABD doları cinsinden belirlenecek.

Yatırımcıların artık herhangi bir kripto para tutmadan iki token satın alabilecekleri göz önüne alındığında, hareketin UNI ve LINK’e fayda sağlaması bekleniyor. ETP’lerin bu yönü, kripto para birimlerini doğrudan tutmakta tereddüt eden büyük ticaret evleri için onları son derece çekici kılıyor.

ETP’ler, CoinShares’in bu yılki yedinci yeni lansmanı. Nisan ayında firma , kripto borsasıyla bağlantılı olarak FTX tokenını izleyen bir ETP başlattı. İkili daha önce yatırımcılara Solana stake ödüllerine erişim sunan bir ETP başlatmıştı.

Polkadot, rahatsız edici işaretler veriyor
Polkadot fiyatı, paralel bir kanalı kırdığı için geçen haftaki düşüş eğilimini gerçekleştirdi. Dik azalan ayı rallisi, DOT fiyatını 15 dolarlık bölgeye geriletti. Altcoin fiyatının, ihlal edilen trend kanalını yeniden test etmek için geri gelmeden önce konsolide olması ve potansiyel olarak yeni bir dip yapması bekleniyor. DOT fiyatı klasik bir kırılma ve yeniden test hareketi gösterirken, yatırımcılara pozisyonlarından çıkış yapması tavsiye ediliyor.

Kripto piyasası bir sağa bir sola sallanırken yerinde durmayan altcoinler dikkat çekiyor. Özellikle son günlerde “Move To Earn” projeleri adeta piyasayı patlatıyor. Bitcoin ve türevlerinin o kadar düşmesine rağmen aradan sıyrılan “Oyna Kazan” tokenları piyasa üstü çalışıyor.

Kullanıcılara aktif katılım yoluyla token kazanma yeteneği sunan küçük ölçekli bir altcoin, kripto pazarlarını büyük ölçüde geride bıraktı. Artışıyla bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.