Bizi Sosyal Medyada Takip Edin
banner

Devasa yakım gerçekleşiyor! Bu yakım SHIB fiyatını roketleyebilir

2 yıl önce
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran

#Blokchain haberleri, #Bitcoin haberleri, Bitcoin analizleri, #Kriptoparahaberleri, en güncel haberler yer almaktadır.

➤ Kripto para ve Bitcoin haberleri için ☆☆☆☆☆
✓https://kriptoparahaber.com

➦ Bitcoin ve Kripto para dünyası ile ilgili gelişmeleri takip etmek için bizi web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!
✓ Instagram: https://www.instagram.com/kriptoparahaber
✓ Facebook: https://www.facebook.com/kriptoparahaber
✓ Twitter: https://twitter.com/kriptoparahaber
✓ Telegram: https://t.me/kriptoparahaber
✓ Tiktok: https://www.tiktok.com/@kriptoparahaber

➥ Borsa Kayıt ve Komisyon İndirimleri ☆☆☆☆☆
★ Binance Global (%20 Komisyon İndirimi): https://www.binance.com/tr/register?ref=RVH18PU5
★ Binance Türkiye (%10 Komisyon İndirimi): https://www.trbinance.com/account/signup?ref=592HU26C
★ Kucoin (%20 Komisyon İndirimi) : https://www.kucoin.com/r/af/QBSSSY3C

✉️ Reklam ve işbirliği için iletişim (Contact for advertising and collaboration): info@kriptoparahaber.com

Kriptoparahaber.com Hakkımızda
2017′ den bu yana faaliyet gösteren Kripto Para Haber, Türkiye’de kripto para sektörünün gelişmesinde öncülük eden kripto haber sitelerinden birisidir. En güncel kripto para haberleri, Bitcoin haberleri, altcoin haberleri ve uzmanların kripto para analizlerini okurlarıyla buluşturmaktadır.

Sorumluluk reddi:
Kriptoparahaber.com’da reklam alanlarındaki afişler ve haber akışındaki sponsorlu makaleler olmak üzere üçüncü taraf reklam verenlerin içerikleri ve bağlantı linkleri yer alabilir. Bu içeriklerde yer alan linkler farklı sitelerde açılmaktadır ve bu sitelerden kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Açılan linklerdeki projelerin araştırılması tamamen okuyucu sorumluluğundadır. Kriptoparahaber.com’da yer alan hiç bir gönderi ya da afiş yatırım tavsiyesi değildir. Kullanıcıların kriptoparahaber.com’daki linklerle ulaştığı sayfa ve projelerden kriptoparahaber.com sorumlu değildir.

Son 24 saate gelince, orada kalıcı olarak kilitlenmek üzere çıkmaz cüzdanlara toplam yaklaşık 290 milyon token gönderildi.

İki haftada 25 milyar SHIB yandı

Yakın zamanda başlatılan yakım portalı yaklaşık 14 gündür çalışıyor ve topluluk için etkileyici sonuçlar ortaya koyuyor. Bu iki hafta içinde toplam 25 milyar token harcanamayan cüzdanlara taşındı.

Toplam 25 milyar Shiba Inu, 496.500 dolara eşittir. 30 Nisan Cumartesi günü, yok edilen tokenlerin miktarı 20 milyardı.

İkinci haftada, yakılan token miktarı beş milyar daha arttı. Yakma, temel olarak kripto paraları dolaşımdaki arzdan çıkarmak, çünkü kripto paralar başka bir şekilde harcanamayacakları veya çekilemeyecekleri cüzdanlarda kilitlenir.

Yükselen kama modelinden bir serpinti, devam ediyor. Bu da düzeltmenin devam ettiğinin sinyalini gösteriyor. Bu nedenle, yatırımcılar gelen agresif satışlar 67$’lık yerel desteği kırdı. Avalanche (AVAX) fiyatını 55-52$ desteğine düştü. Bununla birlikte, RSI grafiğindeki bir yükseliş ayrışması, bu destekte artan talep baskısına işaret ediyor.

AVAX analizi; 20 DMA, AVAX fiyatına sürekli direnç anlamına geliyor. RSI eğimi, yükseliş sapmasında önemli bir boşluk gösteriyor. AVAX’ta gün içi işlem hacmi 1,27 Milyar dolar kadara yükseldi. Bu da %11,5’lik bir kazan demek.

21 Nisan’da AVAX fiyatı, 3 aylık artan kama modelinden sonra bir düşüş gösterdi. Ayrıca, yeniden test sonrası düşüş, altcoini %25 oranında düşürdü ve birkaç aylık 55-52,3 dolar desteğine düşürdü.

IOST, stabilcoin aracılığıyla, istikrar ve uzun vadeli katma değer sunarak merkezi olmayan algoritmik stabilcoinin faydalarını daha da geliştirmek istiyor.

IOST, merkezi olmayan algoritmik stablecoin başlatmayı planlıyor

Şirket 5 Mayıs’ta yaptığı resmi bir açıklama yaptı. Stablecoin’lerin kripto ekosisteminde hayati bir rol oynadığını ve IOST’nin fırsatı keşfetmek için dışlanmak istemediğini söyledi.

IOST, algoritmik stabilcoin ile üç ana sorunu çözmeyi planlıyor. Oracle fiyat beslemelerinin gerçekliğini sağlamayı, fiyat istikrarını ve deflasyonist maliyetleri sağlamak için kıtlığı kontrol etmeyi ve bir fiyat arbitraj modeli aracılığıyla kısa vadeli fiyat oynaklığını azaltmayı amaçlar.

IOST, güçlü topluluğunun, teknik destek ekibinin ve çok zincirli ekosisteminin, merkezi olmayan stablecoin için daha iyi bir temel sağladığına inanıyor. Ayrıca, bir sabit para, gerçek dünyadaki kullanım durumlarını daha da ilerletebilir ve IOST ekosistemini güçlendirebilir.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.